Bunn Kahve Makinesi Sorun Giderme
Bunn Kahve Makinesi Sorun Giderme

Bunn Kahve Makinesi Sorun Giderme

Bunn Kahve Makinesi Sorun Giderme Bir fincan kahve yerine sadece buhar veya su aldığınızda Bunn kahve makinenizdeki öngörülemeyen sorunlardan daha sinir bozucu bir şey yoktur. Oldukça sık, tek yönlü valf tıkanırsa kahve makineleri çalışmayı durdurur, ancak onlarca başka olası sorun da vardır.

Bunn Kahve Makinesi Sorun Giderme

Neyse ki, kahve makinesi tamiri tipik olarak ilgili tecrübesi olmayanlar için bile karmaşık bir iş değildir. Aşağıdaki tablolardaki sorun giderme ipuçlarını deneyin ve kendiniz görün!

Bunn Kahve Makinesi Üstten Su Sızıntısı

Tutamağın doğru yerleştirildiğinden emin olun. Kontrol edin ve tercihen saat 5 pozisyonuna çevirin. Kahve makinenizin alt kısmını temizleyin ve lastik contanın üzerinde toprak veya pislik olmadığından emin olun.

Filtre sepetini kahve ile fazla doldurmayın. Optimum miktarda kahve varsa ve hala sızıntı yapıyorsa, grup kafası contasını ve filtre sepetinin üstündeki contayı kontrol edin: hasar görmüş veya yıpranmış olabilirler.

Bunn Kahve Makinesi Çalışmıyor ?

Birkaç nedeni var:

  • Arızalı veya hasar görmüş motor
  • Tıkalı veya tıkalı pompa
  • Hasarlı değirmeni
  • Hatalı basınç pompası
  • Arızalı veya hasar görmüş sıcaklık sensörü
  • Demleme ünitesindeki sorunlar

Ayrıca, yanmış sigorta veya kaynaştırıcı sensörü nedeniyle makinenizin çalışması durmuş olabilir. Su beslemesini ve memesini tıkanmalara karşı kontrol etmeniz önerilir.

Kahve makinesi çalışmayabilir çünkü kaynaştırıcı sensörü veya sigorta yanmıştır. Tıkalı bir ağızlık olarak filtrenin cihazın yanlış çalışmasına veya arızalanmasına neden olabileceği için su kaynağının nasıl çalıştığını kontrol etmeye değer.

Bunn VPR VPS Kahve Makinesi Sorun giderme

SORUNARIZAÇÖZÜM
Su sıcak değil1. Limit Termostat veya Termal Kesim DİKKAT – Limit termostat / termal kesmeyi ortadan kaldırmayın veya atlamayın.

Sadece BOM değiştirme parçasını kullanın.

Test prosedürleri için Termostat veya Termal Kesme Sınırı.
2. Kontrol TermostatıTest prosedürleri için Kontrol Termostatı.
3. Tank IsıtıcıTest prosedürleri için Tank Isıtıcı.
Tükürme veya aşırı buharlama1. Kireç Oluşumu DİKKAT – Yerel su koşullarına bağlı olarak depo ve depo bileşenleri düzenli olarak teslim edilmelidir.

Paslanmaz Çelik yüzeylerde aşırı mineral birikmesi, ciddi sızıntılara yol açan aşındırıcı reaksiyonlara neden olabilir.

Tank grubunu aşırı kireç tortusu açısından inceleyin.Gerektiği gibi bırakın.
2. Kontrol TermostatıTest prosedürleri için Kontrol Termostatı.
Püskürtme kafasından damlayan1. Kireç Oluşumu DİKKAT – Yerel su koşullarına bağlı olarak depo ve depo bileşenleri düzenli olarak teslim edilmelidir.

Paslanmaz çelik yüzeylerde aşırı mineral birikmesi, ciddi sızıntılara neden olacak şekilde aşındırıcı reaksiyonlara neden olabilir.

Tank grubunu aşırı kireç tortusu açısından inceleyin.Gerektiği gibi bırakın.
1. DağıtıcıDemleme işlemine başlamadan önce vericinin tamamen boş olması gerekir.
İçecek taşma dispenseri1. Filtre TürüBUNN® kâğıt filtrelerin uygun şekilde çıkarılması için kullanılması gerekir.
Zayıf içecek2. Kahve ÖğütmeDüzgün bir çekiş için ince veya damlama maddesi kullanılmalıdır.
3. Püskürtme BaşlığıDüzgün ekstraksiyon için altı delikli paslanmaz çelik püskürtme kafası kullanılmalıdır.
4. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
5. Su SıcaklığıPüskürtme kafasının altındaki boş bir dağıtıcıya boş bir huni yerleştirin.

Bir sürahi musluk suyu dökün ve derhal bir termometre ile su tabanının altındaki sıcaklığı kontrol edin.

Okuma 195 ° F’den az olmamalıdır. Su sıcaklığını arttırmak için kontrol termostatını ayarlayın. Gerekirse değiştirin.

Kuru kahve çekirdeği hunide kalır1. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
Brewer olağan dışı sesler çıkarıyor1. Tank IsıtıcıDepo ısıtıcıdaki kireci çıkarın ve temizleyin.
Soğuk içecek servis sıcaklığı1. ON / OFF Isıtıcı AnahtarıTest prosedürleri için ON / OFF Isıtıcı Anahtarı.
2. Isıtıcı Element (ler)Test prosedürleri için Isıtıcı Element (ler).

Bunn Smart Wave Kahve Makinesi Sorun Giderme

LED FLAŞGÖRÜNTÜLEAÇIKLAMA
1ER 1SICAKLIK SENSÖRÜ KISA
2ER 2TEMP SENSÖRÜ AÇIK
3ER 3ISITMA ÇOK UZUN
4ER 4ÇOK DOLDURMAK
5ER 5YÜKSEK TANK DÜZEYİ İLE SIKIŞTIRMA
6ER 6KONTROL “ETKİNLİK AÇIK / KAPALI SWITCh
7ER 7“Ekmek A7LARGE” ANAHTARI KONTROL EDİN
8ER 8KONTROL “BREW B7LARGE” ANAHTARI
UygulanamazER 9“HIDDEN” SWITCH KONTROL EDİN

Bunn TEKLİ SERVE POD BREWER Kahve Makinesi Sorun Giderme

SORUNÖNERİLER
Brew Button Kırmızı Yanıp Sönüyor• Dahili sıcak su tankı su ile doldurulmalıdır.
Brew Button Kırmızıdır• Makineniz demleniyor. Demleme işlemini durdurmak için Demleme Düğmesine tekrar basın.
Gösterge ışığı yeşil• Su sıcak ve demlenmeye hazır.
Gösterge ışığı kırmızı• Su ısıtıyor.
Gösterge Işığı Kırmızı Yanıp Sönüyor• Brew Düğmesine basıldı ancak su ısındı. Gösterge ışığının yeşile dönmesini bekleyin ve Brew Düğmesine tekrar basın.
Gösterge Işığı Yeşil Yanıp Sönüyor• Su ekle. NOT: Brew Düğmesine basmadan önce, bir kabın Batarya Çekmecesinin altındaki Damlama Tepsisine yerleştirildiğinden emin olun.
• Damıtılmış su gibi düşük mineral içerikli su kullanılırsa, sensörler suyu algılamayabilir.

Suyu Pour-ln Bowl’dan tahliye etmek için demleyiciyi uçlandırın ve daha yüksek mineral içeriğine sahip musluk suyu, içme suyu veya şişelenmiş su ekleyin.

Gösterge Işığı Kırmızı ve Yeşil Yanıp Sönüyor• Bölme Çekmecesi tam olarak yerleştirilmemiş. Yerine kilitlemek için Bölme Çekmecesine basın.
Nabız Düğmesi Kırmızı• Nabız seçeneği etkin. Devre dışı bırakmak için Darbe Düğmesine tekrar basın.
Brewer açılmıyor• Brewer’ın çalışan bir prize takılı olduğundan emin olun.
• Demlenmeye başlamak için Brew Düğmesine basın (Brew Düğmesi yanacaktır).
Kahve / çay demlemiyor• Brewer’ın çalışan bir prize takılı olduğundan emin olun.
• Brewer’un suyla dolu olduğundan emin olun. Demlenmeye başlamak için sıcak su deposunun doldurulması gerekir (gösterge ışığı yeşil renkte yanıp sönecektir).
• Pod Çekmecesinin tam olarak yerleştirildiğinden emin olun (tamamen yerleştirilmemişse gösterge ışığı sırayla kırmızı ve yeşil renkte yanıp söner).
• Gösterge ışığı kırmızı renkte yanıp sönüyorsa. bira yaklaşık 2 dakika içinde uygun demleme sıcaklığına kadar su ısıtıyor. Işık yeşil olduğunda, Brew Düğmesine basın.
• Demlenmeye başlamak için Brew Düğmesine basın (Brew Düğmesi yanacaktır).
Demlemek için çok uzun sürüyor• Bira makinenizde mineral birikintileri olabilir. Derin Temizliğe Bakın
ve Püskürtme Başlığının Temizlenmesi
Brewer sadece su kaynatıyor• Bir bölmenin Bölme Çekmecesinde olduğundan emin olun.
Su hızı demleme sırasında değişir• Puls Demleme Düğmesine basıldı. Demleme sırasında, su akışı uygun şekilde dik çaylara veya daha kuvvetli kahvelere göre değişir.
Püskürtme kafasının etrafında su sızıyor• Püskürtme başlığı tıkalı, gevşek olabilir veya conta zarar görebilir. Lütfen Püskürtme Başlığını Temizleme bölümüne bakın.

Püskürtme Başlığı / Contasının Takılması ve Püskürtme Başlığı Contasının İncelenmesi

Pod Tutucu biradan çıkmaz• Bölme Çekmecesindeki bölme, çekmecenin kolay kaymadığı bir noktaya kadar şişebilir.Basıncın düşmesi için 10 dakika bekleyin ve Pod Drawer ürününü dikkatlice çıkarmayı deneyin.
Etrafında su sızıyor. Pod Çekmecesi• Bölmenin Bölme Bölmesi boşluğuna tamamen oturduğundan emin olun.
Kapalı tadı tespit edilir• Temel Temizlik ve Derin Temizlik Yapma
• Her bir demleme işleminden sonra kullanılmış kabukları muhafaza çekmecesinden çıkarın.Kullanılmış bölmeleri bölmenin çekmecesinde uzun süre bırakmayın.

Bunn OL Kahve Makinesi Sorun Giderme

SorunÇözüm
Ekipman çalışmayacak.(A) Demleyiciyi güç kaynağına bağlayın.
(B) Terminal bloğunda doğru voltaj olup olmadığını kontrol edin.
(C) Devre kesiciyi / sigortayı kontrol edin.
Demleme döngüsü başlamaz.Sıhhi tesisat ve kapatma vanalarını kontrol edin.
(A) Akış okunun yönü bira makinesine doğru bakmalıdır.
(B) Süzgeci çıkarın ve tıkanmaları kontrol edin.

Temizle veya değiştirin.

Test prosedürleri için Servis Su Seviyesi Şalteri ve Taşma Güvenlik Şalteri bölümüne bakın.
Demleme döngüsü başlamayacak, (devam)Test prosedürleri için Servis Açık / Kapalı Brew Station Isıtıcı Anahtarına bakın.
Test prosedürleri için Servis Başlatma Anahtarı’na bakın.
Test prosedürleri için Servis Rölesi’ne bakın.
Test prosedürleri için Servis Solenoid Valfına bakın.
Su sürekli olarak doldurma kabına akar (On / Off brew istasyonu ısıtma şalteri ‘OFF *).Test prosedürleri için Servis Solenoid Valfına bakın.
Su sürekli olarak doldurma kabına akar (On / Off brew istasyonu ısıtma şalteri “ON *).Test prosedürleri için Servis Başlatma Anahtarı’na bakın.
Su sıcak değil. 

 

Test prosedürleri için Servis Limit Termostatına bakın.
Test prosedürleri için Servis Kontrol Termostatına bakın.
Test prosedürleri için Servis Tankı Isıtıcısına bakın.
Sürahi ısıtıcısı sıcak değildir.(A) Isıtıcı Anahtarları, ısıtıcının çalışması için AÇIK konumda olmalıdır.
(B) Test prosedürleri için Servis Isıtıcı Anahtarlarına bakın.
Test prosedürleri için Servis Isıtıcılarına bakın.
Püskürtme kafasından tükürme veya olağandışı buharlanma.Test prosedürleri için Servis Kontrol Termostatına bakın.
 

 

Tank grubunu aşırı kireç tortusu açısından inceleyin. Gerektiği gibi bırakın.
Isıtıcı plakalar çok sıcak, solenoid bobinli sigara veya tanktaki su aşırı derecede ısınır.
Dekantörde tutarsız içecek seviyesi.Demleme suyu işletme basıncını kontrol edin. 20 ile 90 psi arasında olmalıdır.
Su püskürtme kafasından serbestçe akmalı ve sonra aniden durmalıdır.

Brewer, önden arkaya doğru sifon ile aynı seviyede olmalıdır.

Püskürtme kafasından damlıyor.Su püskürtme kafasından serbestçe akmalı ve sonra aniden durmalıdır.

Brewer, önden arkaya doğru sifon ile aynı seviyede olmalıdır.

Test prosedürleri için Servis Solenoid Valfına bakın.
İçecek taşan sürahi.Demleme döngüsü sadece huninin altında boş bir sürahi ile başlatılmalıdır.
Zayıf içecekDüzgün çıkarma için BUNN® kağıt filtreler kullanılmalıdır.
Düzgün ekstraksiyon için yeterli miktarda ince veya damla öğütülmüş kahve kullanılmalıdır.
BOM püskürtme kafası huni içerisindeki çekilmiş kahve yatağını doğru şekilde ıslatmak için kullanılmalıdır.
BUNN kağıt filtre hunide ortalanmalı ve kahve yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
Püskürtme kafasının altındaki ısıtıcıdaki boş bir sürahinin üzerine bir huni yerleştirin.

Açma / Kapama demleme istasyonu ısıtıcı anahtarını üst konuma yerleştirin, çalıştırma düğmesine basın

ve doğru bir termometre ile püskürtme tabancasının hemen altındaki su sıcaklığını kontrol edin.

Değer 195 ° F’den düşük olmamalıdır. Su sıcaklığını artırmak için kontrol termostatını hafifçe saat yönünde ayarlayın.

Brewer alışılmadık sesler çıkarıyor.Solenoid valfin tepesindeki somun sıkı olmalı veya çalışma sırasında titreyecektir.
Sıhhi tesisat hatları tezgahın üstüne dayanmamalıdır.
(A) Bira üreticisi soğuk su hattına bağlanmalıdır.

Bunn BTX B Kahve Makinesi Sorun Giderme

SorunÖneriler
Kahve çıkmıyor• İlk kurulum gerekli.
• Kapağın kapalı olduğundan emin olun.
• Fazla mesai sırasında buharlaşma meydana gelebilir – rezervuarın yeniden doldurulması gerekebilir.
• Demlemeye başlamak için en az 4 bardak (20 oz) gerekir.
• Püskürtme kafası deliklerini kontrol edin, gerekirse temizleyin.
Demlendi sadece kısmi sürahi• Fazla mesai sırasında buharlaşma meydana gelebilir – rezervuarın yeniden doldurulması gerekebilir.
• Bir miktar su her zaman kahve çekirdekleri ve filtre tarafından emilir. Su girişini buna göre ayarlamanız gerekebilir.
Huni taşıyor• BUNN kağıt filtreleri kullanın.
• Püskürtme başlığı eksik.
• Kafeinsiz, ince öğütülmüş kahve veya yumuşatılmış su kullanılır. Doğru püskürtme kafası veya kağıt filtreleri sipariş etmek için altına bakın.
Kahve soğuk• Demliği takın ve demleme tarafındaki tatil anahtarını açın. Suyun uygun sıcaklığa gelmesi için 15 dakika bekleyin.
Kahve sıcak kalmıyor• Isıtıcı şalter “açık” konumda olmalıdır. (BX, GRX, NHBX)
• Isıl sürahili bir BTX kullanıyorsanız, ön ısıtma, kahvenizin sıcak kalacağı süreyi artırır.
Gürültülü gürültü• Su ısınırken normaldir.
• Suçlama zamanı olabilir.
Kapak kapatılmadan önce su akışı başlar• Kapağın tamamen açık olduğundan emin olun.
• Brewer uzun süre üst tepside su tutacak şekilde tasarlanmamıştır.
• Sallanan kolun yerine oturduğundan ve lastik durdurucu alanın iyice temizlendiğinden emin olmak için üst kapağı çıkarın.
Delme aracı tamamen geçmiyor• Sınırlayıcı talimatlara bakın (3. adım)
Brewer sızıntıları• Onarım bilgileri için www.bunn.com, Home Coffee Brewers adresine gidin veya 800-352-2866 numaralı telefonu arayın.

Bunn CDBCF Airpot Kahve Makinesi Sorun Giderme

FLAŞSEBEBKONTROL
1Kuru Fiş – Arıza – Sıcaklığın ardından 10 dakika kuru sıcaklık probu kılıfıSu basıncı
Sıcaklık probu kablolaması
Rll valf kablolama, fonksiyon ve süzgeç
Tank ve devre kartı arasında yeşil tel
2Düşük Tank Seviyesi Arızası – Dolum vanasına enerji verildikten sonra 7 dakika boyunca seviye probu kuruSu basıncı Seviye probu kablosu Sıcaklık probu kablosu Rll supabı kablolaması, fonksiyonu ve süzgeç
3Düşük Su Sıcaklığı Hatası – Depodaki sensör 30 dakika veya daha uzun süre ısı istiyorTank ısıtıcı kablolaması ve işlevi Sıcaklık probu kablolaması
4Tank Sensörü Anlaşmazlığı – Seviye probu suyu algılar, ancak kuru geçmeli probSıcaklık probu kablosu Seviye probu kablosu
Tank ve devre kartı arasında yeşil tel
5Sıcaklık Sensörü Aralık Dışı – YüksekSensör devre kartına bağlı değil
6Sıcaklık Sensörü Aralık Dışı – DüşükSensör kabloları birlikte kısa devre veya şasiye

Bunn HG Kahve Makinesi Sorun Giderme

SORUNÖNERİLER
Brewer açılmıyor• Brewer’ın çalışan bir prize takılı olduğundan emin olun.
• Demlenmeye başlamak için Açma / Kapama düğmesine basın (kırmızı ışık yanacaktır).
Kahve demlemiyor• Brewer’ın çalışan bir prize takılı olduğundan emin olun.
• Brewer’un suyla dolu olduğundan emin olun. Demlemeye başlamak için en az 4 bardak (20 oz) gerekir.
• Bira saatinin ayarlandığından emin olun.
• Demlenmeye başlamak için Açma / Kapama düğmesine basın (kırmızı ışık yanacaktır).
• Otomatik Başlatma zamanının doğru programlanıp programlanmadığını kontrol edin.
Brew zamanı normalden daha uzun• Püskürtme kafası deliklerinde döküntü olup olmadığını kontrol edin. Püskürtme kafasını temizleyin ve derin temizlik yapın.
Demleme hunisi taşmaları• Filtre sepetinin doğru yerleştirildiğinden emin olun.
• BUNN kağıt filtreleri kullanın – taşmaları önlemek için daha uzundurlar.
• Püskürtme kafasının yerinde olduğundan emin olun.
• Taşma devam ederse, akış kısıtlayıcı püskürtme kafası için BUNN ile irtibat kurun.
Isıtıcı plaka pişirme aşamasından sonra açık kalır• Isıtıcı plaka 2 saat sonra otomatik olarak kapanır. Manuel olarak kapatmak için, Açma / Kapama düğmesine basın (kırmızı ışık sönecektir).
programlanmış• AM / PM’nin doğru seçildiğinden emin olun.
Otomatik Başlat işe yaramadı• Yaz Saati Uygulaması için yeniden programlayın veya gerekirse elektrik kesintisi.
• Otomatik Başlat düğmesinin yandığından emin olun.
Dijital ekran zaman ve ‘CLE’ arasında yanıp sönüyor• Derin temizlik yapın.
Patlayan gürültü• Su ısınırken normaldir.
• Demlendikten hemen sonra temiz suya dökülürseniz meydana gelir.
• Isıtıcı hala bir önceki demlemeden hala açıkken birime taze su dökülürse ortaya çıkar.

Bunn CWT 15-APS Kahve Makinesi Sorun Giderme

SORUNARIZAÇÖZÜM
Brew döngüsü başlamaz1. ON / LOWER Düğmesi kapalı.Anahtarı açın.
2. güç yok(A) Ana güç düğmesini açın.
(B) Güç kablosunun prize sıkıca takıldığından emin olun.
(C) Devre kesicileri veya sigortaları kontrol edin.
3. Su yok(A) Biraya giden su hatları ve vanalar açık olmalıdır.
(B) Tıkalı su filtresini kontrol edin
Su sıcak değil1. Isıtıcı anahtarı kapalı.Anahtarı açmak
Tutarsız içecek seviyesi1. Kireç Oluşumu(A) Sınırlandırıcı yay kullanın.
(B) Püskürtme kafasını temizleyin.
2. Su Basıncı dalgalanıyor.Bir basınç regülatörünü monte edin.
Tutarlı bir şekilde düşük ya da yüksek sinir seviyesi.1. Zamanlayıcı ayarı.Zamanlayıcıyı ayarlayın.
Tükürme veya aşırı buharlama1. Kireç Oluşumu(A) Sınırlandırıcı yay kullanın.
(B) Püskürtme kafasını temizleyin.
Püskürtme kafasından damlayan1. Sifon SistemiDüzgün sifon yapabilmek için, demirin önünde düz veya biraz daha alçak olması gerekir.
ON / LOWER Düğmesi açıldığında demleme işlemi başlar.TWINS üzerindeki yardımcı demirin çalıştırma düğmesi yanlışlıkla devreye sokulur.Nesneleri demleyiciden uzaklaştırın.
Zayıf içecek1. Filtre TürüBUNN® kâğıt filtrelerin uygun şekilde çıkarılması için kullanılması gerekir.
2. Kahve ÖğütmeDüzgün bir çekiş için ince veya damlama maddesi kullanılmalıdır.
3. Püskürtme BaşlığıDüzgün çıkarma için temiz bir püskürtme kafası kullanılmalıdır.
4. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
5. Su SıcaklığıPüskürtme kafasının altındaki boş bir dağıtıcıya boş bir tünel yerleştirin.

Başlangıç ​​demiri çevrimi yapın ve püskürtme tabancasının hemen altındaki su sıcaklığını bir thereter ile kontrol edin.

Okuma, 195 ° F’den (76 ° C) düşük olmamalıdır. Su sıcaklığını arttırmak için kontrol termostatını ayarlayın.Gerekirse değiştirin.

Kuru kahve çekirdeği hunide kalır1. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
2. Püskürtme BaşlığıDüzgün çıkarma için temiz bir püskürtme kafası kullanılmalıdır.

Bunn CW-APS Kahve Makinesi Sorun Giderme

SORUNARIZAÇÖZÜM
Demleme döngüsü başlamaz1. Su yokDemlemek için su hatları ve valfler açık olmalıdır.
2.Bir Bira için Doğru Voltaj Gerilimini Doğrulama(A1) İki telli 120 voltluk demirin üzerindeki siyah ve beyaz terminallerde klemens bloğunun 120 volt olup olmadığını kontrol edin.
(A2) Terminal bloğunu kırmızı ve beyaz terminallerde 120 volt ve siyah ve beyaz terminallerde üç telli 120/240 volt biralarda kontrol edin.
(A3) Kırmızı ve siyah terminallerde ‘B Serisi’ biralarda 200 volt veya ‘A Serisi’ biralarda 240 volt terminal bloğunu kontrol edin.
(A4) Beyaz ve siyah terminallerdeki ‘B Serisi’ biralarda 100 volt terminal bloğunu kontrol edin.
(B) Devre kesicileri veya sigortaları kontrol edin.
Demleme döngüsü başlamaz3. ON / OFF AnahtarıTest için Servis – AÇMA / KAPAMA Düğmesine bakın.
4. Başlat DüğmesiTest prosedürleri için Servis – Başlat Şalterine bakın.
5. ZamanlayıcıServis-Zamanın Azalması prosedürlerine bakınız.
6. Solenoid ValfTest prosedürleri için Servis – Solenoid Valf bölümüne bakın.
7. Su süzgeci / akış kontrolü (.222 GPM)(A) Akış okunun yönü, demleme doğru dönük olmalıdır.
(B) Süzgeci / akış kontrolünü çıkarın ve tıkanma olup olmadığını kontrol edin. Temizle veya değiştirin.
Su sıcak değil1. Tank Isıtıcı AnahtarıServis – Tank Isıtıcı Şalteri kale dikme prosedürleri.
2. Limit Termostat DİKKAT Limit termostatı ortadan kaldırmayın ya da atlamayın. Yalnızca BOM yedek parçasını kullanınTest prosedürleri için Servis – Limit Termostat bölümüne bakın.
3. Kontrol TermostatıServis – Kontrol Termostatı hazırlama prosedürleri.
4. Tank IsıtıcıTest prosedürleri için Servis – Depo Isıtıcısına bakın.
Dağıtıcıdaki tutarsız içecek seviyesi1. Süzgeç / akış kontrolü(A) Akış okunun yönü, demleme doğru dönük olmalıdır.
(B) Süzgeci / akış kontrolünü çıkartın ve tıkanma olup olmadığını kontrol edin. Temizle veya değiştirin.
2. Sifon SistemiDüzgün sifon yapabilmek için, demirin önünde düz veya biraz daha alçak olması gerekir.
3. Kireç Oluşumu İKAZ – Tank ve tank komponentleri yerel su şartlarına bağlı olarak düzenli olarak alınmalıdır.

Paslanmaz çelik yüzeylerde aşırı mineral birikmesi ciddi sızıntılara neden olan aşındırıcı reaksiyonları başlatabilir.

Tank grubunu aşırı kireç tortusu açısından inceleyin.Gerektiği gibi bırakın.
4. Su BasıncıDemlemek için su basıncı en az 20 psi (138 kPa) olmalıdır.
Dağıtıcıdaki sürekli düşük içecek seviyesi1. ZamanlayıcıZamanlayıcı solenoidi en az iki dakika on beş saniye boyunca etkinleştirmelidir.
2. Süzgeç / akış Kontrolü (.222 GPM)(A) Akış okunun yönü, demleme doğru dönük olmalıdır.
(B) Süzgeci / akış kontrolünü çıkarın ve tıkanmaları kontrol edin. Temizle veya değiştirin.
Tükürme veya aşırı buharlama1. Kireç Oluşumu DİKKAT – Tank komponentleri, yerel su şartlarına bağlı olarak düzenli olarak çıkarılmalıdır.

Paslanmaz çelik yüzeylerde aşırı mineral birikmesi ciddi sızıntılara neden olan aşındırıcı reaksiyonları başlatabilir.

Tank grubunu aşırı kireç tortusu açısından inceleyin.Gerektiği gibi bırakın.
Zayıf içecek1. Filtre TürüDüzgün çıkarma için BUNN® kağıt filtreler kullanılmalıdır.
2. Kahve ÖğütmeDüzgün bir çekiş için ince veya damlama maddesi kullanılmalıdır.
3. Püskürtme BaşlığıDüzgün çıkarma için altı delikli paslanmaz çelik püskürtme kafası kullanılmalıdır.
4. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe çalkalanarak düzleştirilmelidir.
5. Su SıcaklığıPüskürtme kafasının altındaki boş bir dağıtıcıya yerleştirilen boş huni.

Demleme döngüsünü başlatıyorum ve sprey kafasının hemen altındaki su sıcaklığını bir termometre ile kontrol ediyorum.

Okuma 195 ° F’den az olmamalıdır. Su sıcaklığını arttırmak için kontrol termostatını ayarlayın.Gerekirse değiştirin.

Kuru kahve çekirdeği hunide kalır1. Huni YüklemeBUNN® kağıt filtre hunide ortalanmalı ve zemin yatağı hafifçe sallanarak düzleştirilmelidir.
Brewer sıradışı sesler çıkarıyor1. SolenoidSelenoid üzerindeki somun sıkı olmalı veya çalışma sırasında titreyecektir.
2. Tesisat HatlarıSıhhi tesisat hatları tezgahın üzerinde durmamalıdır.
3. Su Temini(A) Bira üreticisi soğuk su hattına bağlanmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Servis Çağrı Merkezi