Anasayfa / Endüstriyel / Fagor Servisi 444 1 840
Fagor servisi

Fagor Servisi 444 1 840

Fagor Servisi Buzdolaplarından ve ocaklardan mikrodalgalara kadar, herkes bir mutfağın tipik cihazlarını ve düzenini bilir, Yemek servisi işinizin sürekli, günlük kullanım stresini kaldırabilecek donanıma ihtiyacı vardır.

Fagor Servisi

Bazı gıdaların serin kalması, hatta donması gerektiğine dair yaygın bir bilgidir. Ticari mutfağınız hem bir buzdolabı ünitesine hem de bir dondurucuya ihtiyaç duyacaktır . İşletmenizin büyüklüğüne bağlı olarak, büyük miktarda buz üreten bir buz makinesine de ihtiyacınız olacak . Bu birimler restoranlara veya yemek servis tesislerine uyacak şekilde üretilmiştir, çünkü bunlar yiyecek işleme operasyonlarında önemlidir.

Özel Bağımsız Teknik Endüstriyel Servis

Modelleriniz özel gereksinimlerinize göre seçtiğinizden emin olun. Örneğin, bazı büyük tesisler gömme dondurucular gerektirirken, diğerleri yalnızca bağımsız dondurucular için saklama alanına ihtiyaç duyar. İşletmenizin ihtiyacı ne olursa olsun, kesinlikle işe uygun bir cihaz var.

Fagor Isıtma Soğutma

Tabii ki, soğutulan yemeğin de pişirilmesi gerekiyor. Isıtma cihazlarının devreye girdiği yer orasıdır. Ticari mutfağınızın uygun mutfak alanlarına ihtiyacı olacaktır . Bu birimler gaz veya elektrik olabilir, ancak her ikisi de çok çeşitli yiyecekleri pişirmek için yüksek güçlü bir sistem sunar. Çoğu ürün, fırınlama, kızartma, kızartma ve çok daha fazlası için bir mutfak ortamında gerekli olan bir fırınla ​​birlikte gelir. Bazı ticari mutfaklar ayrıca çeşitli yiyecekleri hızlı bir şekilde ısıtmak için bir mikrodalga fırın da kurar, ancak bu bir zorunluluk değildir.

Hazırlama

Fagor Servisi Yiyecekleri güvenli ve uygun şekilde hazırlamak için doğru alet ve malzemelere ihtiyacınız var. Bu cihazlar, hazırlanan yiyecek türüne bağlı olarak mutfaktan mutfağa değişir. Ticari mutfağın ihtiyaç duyduğu en yaygın kullanılan cihaz ve ekipmanlardan bazıları şunlardır :

Fagor Temizlik Bakım

Fagor Servisi Temizlik muhtemelen çoğu insanın en az sevdiği görevdir, ancak en doğru mutfak aletlerine en çok ihtiyaç duyan şeydir. Ticari bir bulaşık makinesi olmadan mutfağınız her şeyi verimli bir şekilde temizleyemez.

Buz makinelerinden buzdolaplarından fırınlara kadar tüm makinelerinizin temizlenmesi gerekir. Her karmaşaya dikkat etmek için doğru temizleme çözümlerine sahip olduğunuzdan emin olun . Genel olarak, bulaşık makineleri dört ayrı kategoriye ayrılır: Tezgahaltı bulaşık makinesi, cam yıkama, kapı tipi ticari bulaşık makinesi ve konveyör tipi bulaşık makinesi. Bazı tesislerde birkaç var. İşletmeniz için hangisinin doğru olduğunu belirlemek için farklı türleri incelediğinizden emin olun.

Yemek servisi işiniz listedeki her şeye ihtiyaç duymayabilir. Veya kontrol listesinde bulunmayan başka şeylere ihtiyacınız olabilir. Görev için doğru ekipmanı bulmak için ihtiyaçlarınızı inceleyin.

Standart Önleyici Bakım Programı

  • Güvenli ve doğru çalışmayı kontrol eder, sıcaklık kontrollerini kalibre eder, ünite bileşenlerinde aşınma ve yıpranma olup olmadığını kontrol ederiz, ekipman bakımını yaparız ve şef ya da mutfak personelinizin tesisteki olası sorunları gideririz.
  • Teknisyenimiz tarafından tespit edilen herhangi bir eksiklik müşteriye iletilecektir. Tüm onarımlar onayınız için verilir, böylece bütçenizi işletmeniz için en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Pişirme ekipmanları

  • Ekipmanın genel ve güvenli çalışmasını kontrol edin.
  • Güvenli ve düzgün çalışma için elektrik bağlantılarını kontrol edin.
  • Tüm kontrolleri düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin ve gerekirse ayarlayın
  • Tüm brülör ve gaz vanalarının güvenli ve doğru çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  • Brülörleri maksimum verimlilikte çalışacak şekilde ayarlayın.
  • Gerektiği gibi sıcaklık ve kontrolleri kontrol edin ve kalibre edin.
  • Yaylar, menteşeler, vb. Tüm işlem mekanizmalarını kontrol edin.
  • Kapı donanımını ve contalarını kontrol edin.
  • Gaz / hava oranlarını ve pilotları gerektiği gibi temizleyin ve ayarlayın.
  • Tüm onarımlar için önerilerde bulunun.

Soğutma ekipmanları

  • Tüm hareketli parçaların yağlanması
  • Yüzeydeki kalıntıları gidermek için ruloları fırçalayın
  • Engelleniyorsa yoğuşma suyu boşaltın
  • Titreşimleri ve gürültüyü kontrol edin
  • Isıtıcıları inceleyin
  • Fan düzeneklerini inceleyin
  • Kapı contalarını, menteşeleri, doğru çalışmayı kontrol edin
  • Kontrol edin (ve gerekirse ayarlayın):
    • Sıcaklıklar
    • baskılar
    • Kayışlar
  • Ekipman drenajlarını ve yoğuşma tencerelerini bozulma açısından inceleyin
  • Tüm onarımlar için önerilerde bulunun.

Önleyici Bakım Programı

Mutfağınızdaki ekipmanlardan bazıları, verimli çalışmasını sağlamak, kullanılabilir ömrünü uzatmak ve masraflı onarımlardan korumak için diğerlerinden daha fazla dikkat gerektirir. Güvenli ve düzgün çalışmayı sağlamak için bu ekipmanın düzenli bakımı çok önemlidir.

Bunulan tüm hizmetleri ve aşağıda gösterilen premium hizmetleri içerir.

Pişirme ekipmanları :

  • Kazan Sistemleri: Buhar, Su Isıtıcılar, Kombi Fırınlar, vb. – Bu üniteler sudaki kalsiyum birikiminin düzenli olarak kirlenmesini gerektirir. Jeneratörün iç duvarları boyunca ve tüm vana ve borularda biriken, günlük kullanımda kalınlıkta biriken tortular oluşur. Terazi birikmesi buharın serbest akışını kısıtlar ve bileşenlerde fiziksel hasara neden olabilir. Ek olarak, kireç birikmesi ısıyla genişleyebilir ve ekipmanın çatlamasına ve ısıtma elemanlarının patlamasına neden olabilir. Ölçek ayrıca sensörlerin yüzeyini kaplar ve yanlış okumalara ve arızalara neden olur.
  • Bulaşık Makineleri – Kötü temizlik, sıcaklık sorunları ve tahliye sorunlarını önlemek için bulaşık makinelerinin delinmesi gerekir.
  • Su Filtreli Ekipmanlar – Kireç birikimini azaltmak, sudaki kir ve parçacıkları gidermek ve suyun açlık sorunlarını önlemek için su filtreleme kartuşlarının değiştirilmesi.
  • Dilimleyiciler – Bıçakların keskinleştirilmesi ve et taşıyıcısının gıda sınıfı yağ ile yağlanması gerekir.

Soğutma ekipmanları:

  • Buzdolapları ve Dondurucular – Tüm buzdolapları ve dondurucular, yalıtkan bir bariyer görevi gören ve verimliliğini ortadan kaldıran, sonuçta işletme maliyetlerini ve kompresör olasılığını artıran kir, yağ, toz, korozyon vb. kondenser ve evaporatör arızası.
  • Buz Makineleri – Tüm buz makineleri, hastalığa neden olabilecek bakterilerin yayılmasını önlemek için temizlik ve dezenfekte etmeye ihtiyaç duyar ve düzgün çalışmasını sağlamak için su filtrelerinin değişmesi ve kireç çözülmesi gerekir.
  • HVAC – HVAC üniteleri, güvenli hava kalitesi ve doğru çalışmayı sağlamak için serpantin temizliği ve hava filtresi ve kayış değiştirme içeren yarı yıllık bakım (İlkbahar ve Düşme) gerektirir.

Zaman Anlaşmaları 

önceden satın almak istediğiniz saat sayısını * seçmenizi sağlar. Saatler sözleşme başlamadan önce ön ödemeli ve tükendiğinde yenilenebilir. Bu zaman blokları neye ihtiyacınız olursa olsun kullanılabilir.

  • Bakım? Tamir? Yeni Ekipman Kurulumu ?  Bunlar, SAATİNİZ – istediğiniz gibi kullanın.
  • Bir zaman dilimi satın aldığınızda % 10 ek Tamamlayıcı saat alırsınız .
  • Servis için DÜŞÜK SAAT ORANI .
  • Time Block saatleri sona ermez . Hepsini bu yıl kullanmadın mı? Hiç sorun değil, onlar taşımak!
  • Daha Hızlı Servis – Size öncelik veriyoruz . Bir “sıraya girme” pasosu almak gibi bir şey

İlginizi Çekebilir

Endüstriyel Buzdolabı Servisi

Endüstriyel Buzdolabı Servisi 444 1 840

Sayfa İçindekiler Sanayi Tipi Buzdolabı ServisiEndüstriyel Buzdolabı Tamir Servisi Sanayi Tipi Buzdolabı Servisi bölge genelinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Kopyalamaya İzin Yok
Servis Çağrı Merkezi